Studera smartare: Hyr mötesrum för viktigt studentarbete

Många studenter jobbar hårt, både med sina studier och med extraarbete. Men att jobba hårt och att jobba smart är inte alltid samma sak. Ibland kan du behöva göra en liten investering för att få ett stort resultat. Som att hyra ett mötesrum tillsammans med din studiegrupp för att maxa studiearbetet.

Hyra mötesrum som student

Hur kan du som student tjäna på att hyra ett mötesrum på ett kontorshotell? Jo, du kommer arbeta mycket effektivare. Ett kontorshotell är ett inspirerande ställe med framtida arbetsgivare, samarbetspartners och kreativa entreprenörer. Det är en miljö som i sig får dig intresserad av att lyckas och jobba hårt. Men det är också en bra hjälp för att du eller din studiegrupp ska kunna koncentrera er. Ni har ett arbete som ska in eller så måste ni träna till en tenta. Genom att betala för ett snyggt mötesrum kommer ni vara mycket taggade och vilja bli klara under tiden som rummet är ert. Ett mötesrum är också ett rum för arbetslivet och att byta studiemiljö kan göra under. Hyr ditt mötesrum i Stockholm city hos Helio som har flera sköna coworking-ställen som du kan välja mellan.

Använd mötesrummet maximalt

Det som är skönt med kontorshotell är att det ingår lite service: ett fint och städat rum, kaffe, frukt, wifi och skrivare. Ni väljer ju också om ni vill ha ett konferensrum eller ett litet mysigt grupprum med snygga soffor. För att använda mötesrummet maximalt ska du/ni i förväg ha beslutat vad ni ska arbeta med. Se till att ha allt med er. Det kan också vara smart att i förväg ha beslutat om vilken restaurang ni ska äta på i närheten, eller om ni ska ta med en lunchlåda. Förutom att veta vad ni ska jobba med bör ni ha ett tydligt mål. Istället för att allmänt säga att ni ska skriva på det gemensamma grupparbetet, så kan ni besluta att ni ska ha besvarat två frågor eller skrivit fyra sidor. För att lyckas med ert mål bör ni dela upp det i delmål. Om ni ska besvara frågor och hålla i en stor presentation kan ni besluta er för att frågorna ska ha besvarats innan lunch och att ni på eftermiddagen ska arbeta på själva presentationen.

Du kan också välja att hyra en kontorsstol hos Helio på egen hand om du har svårt att verkligen komma igång med tentaplugget eller med en uppsats. Ibland kan ett miljöombyte göra mycket, särskilt om du pluggar med kreativa personer som redan lyckats omkring dig. Då kommer du verkligen vilja bli klar med studierna och få börja karriären.