Tjäna pengar till studentnöjen genom att sälja populära varor

Livet som student är ofta alldeles underbart även om det ibland kan vara stressande och kämpigt. Något som de flesta studenter tyvärr inte har så gott om är emellertid pengar. Samtidigt vill du som student säkert hitta på roliga saker som att ordna fester eller resor med dina studiekamrater. Då är det bra att det finns alternativ till studiebidraget för att finansiera det.

Ett smart sätt att finansiera det ni som studenter vill göra är att sälja saker som människor ändå använder sig av. Genom företaget saljdirekt.se kan ni göra just det. De erbjuder lättsålda varor som till exempel parmesanost, kaffe och saffran. Med andra ord, sådant som de flesta behöver. De vänder sig just till skolklasser och föreningar som vill förverkliga en dröm.

Fördelarna med att sälja saker

Att vara student är inte alltid helt lätt. Det innebär ofta en väntan på att CSN-pengarna ska komma in samt ett evigt vändande på kronor och ören. Det är med andra ord inte många studenter som själva är beredda att lägga speciellt mycket egna pengar i en pott för till exempel en resa. Då är det istället utmärkt att tillsammans med sina klasskamrater sälja populära varor och på så sätt finansiera upplevelsen. Det blir dessutom en kul aktivitet som främjar gemenskapen. Som bekant har man i och för sig slopat fribeloppet för att fortfarande få csn även i år. Trots det är det inte många studenter som vadar i pengar.

Så säljer du varor framgångsrikt

Kanske tänker du att det kommer att bli krångligt att agera försäljare mellan studierna. Så behöver det dock inte vara. Genom att lära dig några enkla knep kommer det att gå bra att få mycket sålt. Det första du bör tänka på är att välja en vara som alla har behov av. Hos Sälj Direkt hittar du mängder av sådana varor. Få är de som inte dricker kaffe eller som inte har behov av en bit parmesanost ibland.

Det andra du bör tänka på är att förklara för kunden vad hen vinner på att köpa varan från just dig istället för i affären. Exempel på sådana argument kan till exempel vara ett billigare pris, högre kvalitet, bättre smak eller att produkten är ekologisk. Ge gärna också exempel på hur produkten kan användas för att skapa ett mervärde.

För att kunna sälja behöver du ju också kunder. Det betyder inte att du kommer att behöva gå ut och knacka dörr om du inte känner dig så sugen på det. Fundera istället på naturliga platser där du kan sälja dina varor. Kanske är du med i en idrottsförening där du kan sälja till dina vänner, eller så har du en stor släkt där det finns många möjliga köpare? Kort sagt gäller det att tänka kreativt och se möjligheterna runt omkring dig. Då kommer du snart att ha sålt ut hela ditt lager. Vem vet, kanske får du och din klass mersmak när ni upptäcker hur enkelt det är.